Sødt til kaffen nyd håndlavede flødekarameller fra karamelleriet

Der er ikke noget som en sød mundfuld til kaffen, slet ikke hvis godterne er ekstra gode. Med danske, håndlavede flødekarameller fra Karamelleriet får du det bedste af det bedste. Så bliver det lidt nemmere at retfærdiggøre sukkerindtaget. 

Det er bare hyggeligt med et indslag til den søde tand, når dagens ærinder er klaret. Efter aftensmad og opvask er det fristende at belønne sig selv med en lille godbid. Og når nu det skal være, kan det jo lige så godt være lækkerier af høj kvalitet, ikke? 

Søde, bløde flødekarameller af høj kvalitet

Hos Karamelleriet eksperimenterer man med at tage den traditionelle flødekaramel til et nyt niveau. Her finder du flødekarameller af den bedste skuffe – de er bløde, men med bid, de er søde, men velafstemte, og du kan vælge lige dén smag, der får dit mundvand til at løbe. Du finder således alt fra den klassiske fløde til havsalt, sød lakrids, salmiak-citron, pebermynte og frugt. Med andre ord er der noget for enhver smag, så sofabordet kan blive udstyret med søde sager, der er sukkeret og kalorierne værd.

Chokolade karameller: Det bedste fra to verdener

Karamelleriet fremstiller ikke bare flødekarameller i enhver laber afskygning. I det søde sortiment finder du også chokolade karameller, som giver dig det bedste fra begge verdener. Her er karamellerne nemlig overtrukket med et tykt lag belgisk chokolade. Det giver chokolade karamellerne et ekstra salt touch, som kan gøre smagsoplevelsen endnu mere interessant og tilfredsstillende. Det er helt op til dig, om chokoladen skal være mørk eller karamelliseret, men uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at du får masser af god smag for pengene. 

Dansk, håndlavet kvalitet

Når du shopper chokolade karameller fra Karamelleriet, får du dansk, håndlavet kvalitet af bedste skuffe. Det er altså for dig, der gerne vil have noget ekstra for pengene – dig, der synes, at aftenkaffen skal forsynes med det bedste af det bedste. Mange af os vil nemlig gerne nyde lidt sødt til kaffen, men det skal være sukkerindtaget og kalorierne værd. I denne forbindelse kan det være rigtig lækkert faktisk at investere i nogle lækkerier af høj og udsøgt kvalitet. Her er Karamelleriet bestemt værd at stifte bekendtskab med, især hvis du ikke kan få nok af søde, bløde flødekarameller, eventuelt overtrukket med tyk, belgisk chokolade. Det vil helt sikkert gøre aftenstunden og -kaffen endnu mere indbydende.