Fa organiseret kokkenet

Vi kender det vist alle samme godt: skaber og skuffer flyder med opbevaring af forskellig slags. Tit har man ikke overblik i alle rodeskufferne, fordi det kan være nemt at bare smide tingene ned i, uden at have det mindste overblik over hvad man ejer. Det kan være du skal sætte et mål om at skulle organisere dit køkken inden årets udgang, eller kalde det et nytårsforsæt for 2023. Men der er gode idéer at hente til hvordan du kan skabe overblik i dine skuffer og skaber, samtidig med at giver en ro og overblik for øjet. Krydderiglas i samme størrelse og facon, kan være en god start på at få sorteret i alle dine krydderier, og give et helt nyt look og overblik i dit krydderiskab.

Skab et overblik

Det handler om at få skabt et overblik over hvad du har. For eksempel hvis du starter med at se hvilke krydderier du gemmer på i krydderiskabet, kan du se hvad du mangler og hvad der skal gemmes. Du kan hælde dine krydderier over i små ens krydderiglas, og sætte labels med navn på. Det giver en flot finish til dit krydderiskab, at alle krydderier er i samme glas. Så er det heller ikke nemt at vælge den forkerte krydderi næste gang du skal lave mad til dig selv eller dine gæster. Derudover er de fine at have stående og giver et meget minimalistisk udtryk til dit køkken. Det er et godt sted at starte, og det er i den grad noget du bliver glad for på den lange bane.

Inden brug

Inden du tager nye krydderiglas i brug, kan det være en god idé lige at vaske dem, så du er sikre på at de er helt rene. Og hvis de skal vaskes, kan de nemt og hurtigt komme i opvaskemaskinen. Bare husk at fjerne proppen!