Massere af gode fordele ved at handle kvalitets knive hos qknives

Qknives er køkkenknive, der er kendetegnet ved deres unikke smedemetode, som giver bladene en utrolig hårdhed. Den stållegering, der anvendes i bladene, kendt som Damaskus-metoden, skaber et hammeret eller hamret udseende på selve bladet, hvilket resulterer i nogle fantastiske mønstre. Dette giver qknives deres unikke udseende. De har qknives i både den originale version med runde håndtag af vandafvisende packwood og en sort version med kantede håndtag af G-10 komposit. Uanset hvilken stil du vælger, er du sikker på at få en kniv af høj kvalitet, der vil gøre madlavning nemmere end nogensinde før. Kvalitets knive giver dig det sidste din mad og du mangler for at kunne lave det perfekte mad som bliver serveret på bordet.

Qknives blev grundlagt tilbage i 2019

Qknives startede tilbage i 2019. 2 drenge fra Nordjylland tog kampen op med de andre store knivmærker i Norden. Her valgte de at fokusere på den høje kvalitet samt en super kundeservice, som sammen skulle danne fundament for virksomheden, som i dag hedder Qknives. Det hele startede ligeså alle andre virksomheder, med at have fundet et sted i Market som begge har passion, hvor de kunne forbedre de ting der i forvejen blev solgt på det danske marked. Der efter endte det ud i gode nordjyske værdier, godt købmandskab og gode leverandøre, og den store passion for godt køkkengrej.

Qknives tilbyder køkkenknive i højeste kvalitet

Den helt almindelige køkkenkniv er et håndværk i sig selv. De mange forskellige og unikke smedemetoder, som giver bladet den perfekte form eller skarphed som mange efterhånden går meget op i. Gennem Qknives knive kan du med sikkerhed få knive som er lavet med kærlighed. Knivene er lavet i en utrolig kvalitet, med en virkelig stor skarphed. Gennem hjemmesiden kan du se et stort udvalg af knivsæt, enkelte knive og meget mere. De har tre forskellige knivserie: Bright Series, Original Series, Black Series. Alle tre kvalitets serie som alle byder på noget forskelligt selvom, det for nogle bare er en kniv.