Tryl i køkkenet med en trykkoger fra sousvide dk

Af de mange gode grunde til at kigge ind på www.sousvide.dk er deres trykkogere og vakuumposer to prominente. Skal du bruge en trykkoger til at lave sammenkogte retter, eller leder du efter vakuumposer til sous vide-madlavning? Så er Sousvide.dk helt sikkert et besøg værd. Du kan læse mere om deres udvalg herunder.

Med en trykkoger fra Sousvide.dk bliver maden magisk

Har du ikke prøvet at lave mad med en trykkoger, går du glip af noget unikt. Det bliver nærmest ikke nemmere end med en trykkoger, for alt, du skal gøre, er at tilføje mad og væske. Smider du eksempelvis kylling, risottoris og kyllingefond i, kan du hurtigt have en lækker risotto på spisebordet. Væsken opvarmes i trykkogeren på en sådan måde, at molekylerne i væsken fyldes med energi og støder mod hinanden samt væggene i trykkogeren. På grund af trykket forøges kogepunktet for vandet, hvorfor maden bliver hurtigere færdig, end den var blevet i en pande. Det er ekstremt nemt. Dertil kommer, at flere næringsstoffer og smagen bevares i maden. Uanset om du bare skal koge pasta eller lave en lækker omgang risotto, er der gode grunde til at besøge www.sousvide.dk. Her indeholder udvalget en masse forskellige trykkogere, og de er alle i høj kvalitet. Hvis du bare skal bruge en trykkoger til hverdagsbrug, kan du vælge en mindre, men vil du gerne kunne lave store retter til middagsselskaber, bør du overveje en trykkoger med større kapacitet. Klik endelig ind på det produkt, der tiltaler dig – for her vil du kunne finde meget mere teknisk information.

Du kan finde vakuumposer til sous vide-madlavning

Hos Sousvide.dk finder du også vakuumposer, som bruges til at pakke mad ind, der skal tilberedes sous vide. Sous vide betyder ’under vakuum’ på fransk og er en spændende måde at lave rigtig lækker mad på. I en vakuumpose bliver en bøf stegt i sine egne safter, og i vandet er varmetilførslen præcis og cirkuleret. Derfor får man et fantastisk udsøgt resultat med mad i vakuumposer, der er lavet sous vide. Foretrækker du din bøf rød, kan du med stor præcision få den perfekt medium rare hele vejen igennem. Klikker du ind på www.sousvide.dk, vil du finde vakuumruller, rillede og glatte vakuumposer, Zip-luk poser og kompostbare vakuumposer. Er du i tvivl om hvilke vakuumposer, du skal bruge, kan du altid kontakte folkene bag Sousvide.dk. De hjælper dig frem til de helt rigtige produkter, så du kan få gang i madlavningen.