Helstegt pattegris det skal sommerfesten indeholde

Glæd dig til sommeren, der venter lige rundt om hjørnet. Snart kan I bade jer i solskin dag ud og dag ind og mødes med venner og familier til sene sommeraftener ved grillen. Skal du have stablet den perfekte sommerfest på benene, hører visse ting til. Her får du den komplette huskeliste til den perfekte sommerfest!

Helstegt pattegris og kartoffelsalat

Sommerfester på Fyn og i Jylland har ofte en ganske anden huskeliste end en sommerfest på Sjælland. Her tager vi udgangspunkt i den ikke-sjællandske sommerfest, hvor helstegt pattegris og kartoffelsalat får lov at dominere på tallerknerne!

Mad og drikke:

Du behøver ikke at bekymre dig alt for meget om, hvad der skal på menuen. Og faktisk behøver du heller ikke at bekymre dig så meget om tilberedning. Her kan du nemlig bestille helstegt pattegris, som hører sig til en ægte sommerfest i det jyske eller fynske! Ligeledes bør du sørge for en lækker kartoffelsalat, så smagsløgene også kan få smag af sommer. Tænk også gerne over et vegetarisk alternativ til den helstegte pattegris.

Et fadølsanlæg vil blive et stort hit, såfremt du har mulighed for at investere i dette. Ellers kan en trillebør med is og lokale øl og drikkevarer også være utroligt forfriskende for dine gæster at kunne kaste sig over.

Hav styr på en playliste

Musik og dans:

Mindst lige så vigtigt som maden er et par fornuftige højtalere, der kan sende lækker musik ud til dine gæster. Det kan være, at en lejet SOUNDBOKS kan gøre tricket. Har du venner, der til tider spiller sammen, vil med sikkerhed gerne spille et par livenumre til sommerfesten. En a capella-sang eller et par covernumre kan løfte stemningen til festen på ingen tid!

Forhåbentlig kan denne liste hjælpe dig med at få stablet en fantastisk sjov, lækker og hyggelig sommerfest på benene. God fornøjelse!