Gør opvasken nemmere med opvaskeskativer og opvaskebakker fra ekram dk

Viser det sig, at man mangler en specifik type udstyr til køkkenet, er det som regel en god ide at starte med at kigge forbi ekram.dk. Det gælder også, hvis man er på udkig efter et sted at købe nye opvaskestativer eller en ny opvaskebakke. Både opvaskestativer og opvaskebakker har butikken nemlig flere gode varianter af stående lige nu. Begge gør det lettere at få klaret opvasken, og begge typer produkter fås i flere smarte design i butikken. Læs mere om produkterne og om butikken i artiklen herunder.

Stort udvalg af opvaskestativer i funktionelle design

De forskellige kategorier med produkter til den daglige rengøring, som man præsenteres for på www.ekram.dk, er fyldt med gode deals lige nu. Det gælder også, hvis man har brug for smarte opvaskestativer, der både sørger for nem tørring og for, at glas, tallerkner og andet service står godt og sikkert. Lige som det så ofte gør sig gældende hos den danske online isenkræmmer, er der naturligvis flere smarte design, du kan vælge imellem. Således kan man både få et opvaskestativ, som stabler i højden, til når man måske ikke har helt så meget bordplads at gøre godt med, opvaskestativer med ekstra meget plads til når der er ekstra meget opvask, der skal klares, samt de lidt mere kompakte af slagsen. På den måde skulle der være gode chancer for, at du kan finde opvaskestativer, der passer perfekt til dit køkken. Husk i øvrigt, at der er fri fragt ved køb for over 449 kr., når du f.eks. kombinerer køb af opvaskestativer med andre rengøringsprodukter hos forhandleren.

Opvasken klares nemt med den rette opvaskebakke

Er det nærmere en ny opvaskebakke, du har brug for? Så er ekram.dk også klar til at levere den. Her har man lige nu mulighed for at vælge imellem tre forskellige typer, der spænder fra en helt simpel og billig opvaskebakke i klassisk design til en lidt dyrere model, der er designet i skridsikker silikone. Udover en ny opvaskebakke og nye opvaskestativer kan du bl.a. også købe opvaskebørster, opvaskesæt og opvasketabs.

Husk, at når du shopper hos ekram.dk, så kan du altid se frem til 1-3 dages levering, hvis varen er på lager. Og skulle det ske, at du fortryder dit indkøb, er der 100 dages returret. Foretrækker du at hente din nye opvaskebakke eller dit nye opvaskestativ selv, kan du gøre det i én af de fire fysiske butikker, hvor du også kan tage et nærmere kig på deres store produktudvalg.